Bănci și Asigurări

NN Pensii despre decizia ASF: Am luat la cunoştinţă din media despre sancţiunile ASF. Aşteptăm decizia oficială a ASF şi ne arătăm toată deschiderea şi colaborarea în demersurile ulterioare acesteia

NN Pensii despre decizia ASF: Am luat la cunoştinţă...

Autor: Anelis Baciu

13.04.2017, 20:04 793

NN Pensii a transmis că a luat la cunoştinţă din media despre măsurile stabilite de autoritate în legătură cu mesajul de informare transmis de companie în data de 11 aprilie 2017 către clienţii care au declarat adresa de e-mail şI a precizat că aşteptă decizia oficială a ASF.

“Consiliul de administraţie al NN Pensii a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanţii Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), ulterior căreia a luat la cunoştinţă din media despre măsurile stabilite de autoritate în legătură cu mesajul de informare transmis de companie în data de 11 aprilie 2017 către clienţii care au declarat adresa de e-mail. Aşteptăm decizia oficială a ASF şi ne arătăm toată deschiderea şi colaborarea în demersurile ulterioare acesteia, urmând să stabilim şi să le comunicăm în cel mai scurt timp direcţiile de acţiune ale NN Pensii. Reiterăm că intenţiile noastre au fost exclusiv de informare cu privire la sistemul de pensii administrat privat şi la interesul participanţilor de a se informa constant despre situaţia fondurilor economisite pentru pensie. Apreciem faptul că Guvernul şi Ministerul de Finanţe au avut o poziţie recentă foarte fermă pentru susţinerea şi stabilitatea Pilonului II”, este poziţia oficială a NN Pensii. Totodată, NN Pensii a declarat că măsurile anunţate astăzi de ASF nu afectează în niciun fel situaţia fondului de pensii administrat de NN şi economiile pentru pensie ale celor aproximativ 1,9 milioane de participanţi la acesta.