Bănci și Asigurări

Omniasig, Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă, companii care fac parte din grupul VIG, au încheiat prima jumătate a anului cu un volum cumulat al subscrierilor de 412,4 mil. euro, în creştere cu 54,8%

Omniasig, Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă, companii...

Autor: Mircea Nica

19.08.2022, 11:00 164

♦ Cele trei companii ale grupului VIG consemnat un profit brut de 12,1 mil. euro, cu 26,3% mai mult în primele şase luni din 2022 faţă de perioada similară a anului trecut ♦ Businessul companiilor Omniasig şi Asirom pe RCA a ajuns la 138,2 mil. euro în prima jumătate a anului 2022, de trei ori mai mare faţă de primele şase luni ale anului trecut.

Omniasig, Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă, companiile de pe piaţa locală care aparţin grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), au ajuns la un volum cumulat al subscrierilor la finalul primelor şase luni din 2022 de 412,4 mil. euro, consemnând un avans de 54,8%, comparativ cu perioada similară a anului trecut, conform raportului VIG.

Comparativ cu activitatea altor subsidiare ale VIG din regiunea Europei Centrale şi de Est (CEE), România, prin cele trei companii, a consemnat cel mai mare volum al primelor brute subscrise. Profitul obţinut de cele trei companii în cadrul grupului austriac a ajuns la 12,1 mil. euro, în creştere cu 26,3% în primele şase luni din 2022, faţă de perioada similară a anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO