Bănci și Asigurări

Omniasig Vienna Insurance Group a acordat despăgubiri de 413 mil.lei în S1, în creştere cu 34%; cea mai mare, peste 50 mil.lei, pentru incendiul de la fabrica de condimente Solina

Omniasig Vienna Insurance Group a acordat despăgubiri de...

Autor: Roxana Rosu

30.09.2019, 13:21 218

Omniasig, cea mai mare companie din portofoliul local al grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a acordat în primul semestru despăgubiri totale în valoare de peste 413 milioane lei, faţă de 306 milioane lei în perioada similară a anului trecut, cea mai mare sumă fiind acordată pentru daunele provocate de un incendiu, pentru care a fost plătită o despăgubire în valoare de peste 50 milioane lei.

Pe zona Property, a doua despăgubire din punct de vedere valoric a fost de peste 1,2 milioane lei, pentru un furt dintr-un depozit.

Pe linia RCA, primele două cele mai mari despăgubiri, în valoare de 1,1 milioane lei, au fost plătite pentru un accident soldat cu un deces, între două vehicule care au intrat în coliziune în Italia, respectiv pentru un autoturism intrat în coliziune cu un stâlp de metal în România, accident soldat cu un deces şi vătămări corporale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO