Bănci și Asigurări

PayPal şi Mastercard vor să extindă serviciul de transfer de bani instant în mai multe ţări din Europa, inclusiv România

PayPal şi Mastercard vor să extindă serviciul de...

Autor: Cristina Bellu

24.10.2019, 14:29 107

PayPal, cel mai folosit sistem de plată şi transfer online, şi compania de tehnologie în industria globală de plăţi Mastercard, anunţă un parteneriat care vizează extinderea serviciului de transfer de bani instant în mai multe ţări din Europa, inclusiv România.

„Suntem extrem de încântaţi să colaborăm cu PayPal pentru a extinde soluţia de transfer instant de bani, prin intermediul Mastercard Send, către cât mai mulţi consumatori din diferite ţări. Astfel, ne asigurăm că facem un pas important în dezvoltarea de soluţii de plată tot mai diverse şi mai potrivite pentru clienţii noştri, pentru ca aceştia să îşi poată accesa fondurile personale rapid şi uşor”, spune Roxana Turquin, Business Development Manager Mastercard Romania.

Proiectul urmează să fie dezvoltat în următoarele luni în Serbia, Italia, Marea Britanie, România, Slovenia, Bulgaria, Germania, Spania şi Bosnia, după lansarea serviciului Instant Transfer în Singapore, potrivit informaţiilor transmise de cele două companii.

Serviciul foloseşte infrastructura Mastercard şi facilitează disponibilitatea în timp real şi securizată a fondurilor. Astfel, atât consumatorii, cât şi companiile îşi pot transfera fondurile deţinute în PayPal către orice card Mastercard eligibil, în câteva secunde.

Întrucât veniturile din vânzări sunt disponibile imediat, Instant Transfer va reprezenta un avantaj pentru utilizatorii business, optimizând astfel cash flow-ul şi îmbunătăţind gradul de lichiditate. Mai mult decât atât, emitenţii de carduri Mastercard vor vedea o creştere a ratei de engagement a consumatorilor, ca urmare a funcţiei Instant Transfer în cadrul portofelului digital PayPal.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO