Bănci și Asigurări

Peste 100.000 de persoane şi-au luat prin telefon poliţe de accident cu 29 de lei de la Metropolitan Life

Autor: Anelis Baciu

28.11.2016, 00:06 953
Peste 100.000 de persoane au cumpărat în acest an prin telefon poliţe de asigurare împotriva accidentelor emise de Metropolitan Life la un tarif anual de 29 de lei, a declarat Emilia Bunea, CEO al Metropolitan Life, companie cu afaceri de 235 milioane de lei (53 mil. euro) anul trecut.
 
Poliţa vândută de Metropolitan Life are o limită de acoperire de 100.000 de lei în caz de accident urmat de deces sau invaliditate permanentă. Asigurătorul şi-a propus ca în acest an să abordeze prin telefon circa un milion de persoane pentru a încerca să le vândă acest tip de poliţă.
 
Distribuţia prin telefon a asigurărilor este o metodă mai puţin folosită pe plan local, şi utilizată mai degrabă în ţări vestice precum Franţa sau Italia.
 
„Vedem o reticenţă din partea românilor când aud de asigurare atunci când vorbim cu ei prin telefon, dar este o reticenţă normală, dat fiind că prin telefon se vând multe lucruri. Noi avem consultanţi autorizaţi de Autoritatea de Supraveghere Financiară şi totodată ne asigurăm că oamenii care cumpără un astfel de produs înţeleg ce au achiziţionat“, a explicat Emilia Bunea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO