Bănci și Asigurări

Piraeus Bank a deschis în Constanţa al doilea business center pentru IMM-uri

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Autor: Ana Maria Petcana

10.04.2014, 00:00 217

Piraeus Bank a deschis în Constanţa un business center adresat întreprinderilor mici şi mijlocii din acest judeţ, dar şi din Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Galaţi. „În mai puţin de 1 an, primul nostru business center, deschis în Bucureşti, a dus la creşterea cu 25% a numărului de clienţi IMM“, a declarat Areti Riga, SME Business Development Manager.

Obiectivele celor două centre sunt extinderea portofoliului de credite IMM deţinut de Piraeus Bank România, accelerarea activităţii de creditare pe acest segment şi creşterea calităţii serviciilor, se arată într-un comunicat al băncii. În noul centru lucrează o echipă de 15 specialişti.

Acest tip de operaţiune adresată exclusiv IMM este parte a unui proiect implementat de grupul elen şi în alte state precum Grecia, Albania, Bulgaria şi Serbia. Activele Piraeus Bank România au crescut anul trecut cu 16%, la peste 2 miliarde euro, iar profitul brut s-a plasat la 3,3 milioane de euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.04.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO