Bănci și Asigurări

Procesatorul de tranzacţii cu carduri Provus Group deschide un birou de reprezentanţă la Chişinău

Procesatorul de tranzacţii cu carduri Provus Group...

Autor: Bianca Dorobanţu

24.11.2016, 12:41 139

Provus Group, procesator de tranzacţii cu carduri bancare, care oferă soluţii pentru plăţi electronice şi soluţii pentru retaileri, anunţă deschiderea unui birou de reprezentanţă în Republica Moldova, la Chişinău.

Deschiderea reprezentanţei de la Chişinău face parte din planurile de extindere ale germanilor de la Wirecard AG către Europa de Est, care la începutul anului 2016 au achiziţionat Provus Group în România. Tranzacţia s-a ridicat la 32 milioane de euro şi a presupus vânzarea integra­lă a acţiunilor deţinute de fondul de investiţii polonez Innova Capital, care a preluat Provus Group în 2011.

Provus Group cuprinde 3 companii - Provus, Romcard şi Supercard Solutions & Services, care oferă soluţii de fidelizare pentru retail şi zona bancară şi soluţii pentru e-commerce şi plăţi electronice.

În prezent, în Republica Moldova, Provus Group are clienţi din zona bancară şi estimează că, până la finalul anului 2017, va implementa soluţii şi pentru pe piaţa de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO