Bănci și Asigurări

PSD va urgenta reluarea procedurii pentru reexaminarea legii insolvenţei persoanelor fizice

PSD va urgenta reluarea procedurii pentru reexaminarea...

Autor: Mediafax

01.11.2016, 00:02 152

Preşedintele Comisiei pentru politică economică, deputatul PSD Mihai Tudose, a declarat ieri că PSD va urgenta reluarea procedurii pentru legea insolvenţei personale, pentru a fi trimisă la promulgare fără posibilitatea de a mai fi refuzată de preşedintele Klaus Iohannis.

„Poziţia PSD este de a urgenta, de a relua procedura pentru ca acea lege să poată fi trimisă din nou la promulgare fără posibilitatea de a mai fi refuzată de către preşedinte“, a declarat preşedintele Comisiei pentru politică economică, deputatul PSD Mihai Tudose.

El a afirmat că PSD vrea ca legea „să intre în vigoare cât de repede se poate tehnic, să urmeze cursul firesc“. Preşedintele Klaus Iohannis a cerut luni Parlamentului reexaminarea actului normativ prin care termenul de intrare în vigoare a legii privind procedura insolvenţei persoanelor fizice a fost stabilit pentru 31 octombrie 2016, nu 31 decembrie 2016, aşa cum decisese Guvernul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO