Bănci și Asigurări

Schimbare în managementul polonezilor de la CVI: Magdalena Śniegocka a preluat coordonarea investiţiilor fondului în România

Magdalena Śniegocka, director de investiţii la CVI

Magdalena Śniegocka, director de investiţii la CVI

Autor: Cristina Bellu

07.01.2020, 12:38 279

CVI, unul dintre cei mai mari investitori de private debt din regiunea Europei Centrale şi de Est, a desemnat-o pe  Magdalena Śniegocka să coordoneze investiţiile fondului în România.

Ea îl înlocuieşte pe Ciprian Nicolae, cel care a pus bazele activităţii CVI în România, şi care a gestionat tranzacţiile fondului pe piaţa locală începând cu 2017.

„Investiţiile noastre variază de la 2 până la 20 de milioane euro per tranzacţie şi acoperă o varietate de nevoi de finanţare, inclusiv capital de lucru, cheltuieli de capital, activităţi de M&A sau răscumpărări de acţiuni”, explică Magdalena Śniegocka, director de investiţii la CVI, responsabilă pentru iniţierea, executarea şi supravegherea tranzacţiilor fondului pe piaţa românească.

Magdalena Śniegocka s-a alăturat CVI în februarie 2018 ca director de investiţii şi membru al Comitetului pentru investiţii. De-a lungul timpului,  a condus sau a participat la tranzacţii de strângere de capital şi investiţii în valoare de peste 12 miliarde dolari, şi a supervizat mai multe companii din portofoliu.

Şi-a început cariera la Londra în Acquisition & Leveraged Finance la Lehman Brothers şi Nomura. Ulterior a condus divizia de Corporate Finance pentru Kulczyk Investments, o companie poloneză de investiţii private cu peste 4 miliarde dolari în AUM.

Ciprian Nicolae a stabilit prezenţa CVI pe piaţa românească, realizând o serie de tranzacţii, cum ar fi finanţarea obligaţiunilor private ale Impact SA (dezvoltator imobiliar rezidenţial listat la Bursa de Valori Bucureşti), One United Properties (dezvoltator imobiliar de lux) şi Aaylex Group (grup care se ocupă cu creşterea păsărilor ce deţine brandul CocoRico).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO