Bănci și Asigurări

Strabag: „Cele mai mari creşteri ale veniturilor în primele nouă luni din 2023 s-au înregistrat în Germania şi Austria, urmate de România“. La începutul acestei săptămâni, Raiffeisen Bank International a anunţat că va prelua un pachet de circa 28% din acţiunile grupului Strabag, scopul fiind reducerea expunerii pe piaţa rusească.

Strabag: „Cele mai mari creşteri ale veniturilor în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.12.2023, 00:05 1485

Constructorul austriac Strabag, în acţionariatul căruia ar urma să intre grupul bancar Raiffeisen, notează în raportul finan­ciar aferent primelor trei trimestre din 2023 că România a avut unele dintre cele mai bune performanţe la nivelul grupului.

„Volumul producţiei Strabag a generat venituri totale de 13,6 mld. euro în primele nouă luni 2023, ceea ce reprezintă o creştere de 8% com­pa­rativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent. Cel mai mare avans a fost înregistrat în pieţele din Germania şi Austria, urmate de România, Polonia şi Marea Britanie, unde grupul lucrează în prezent la cele mai mari două proiecte din portofoliu“, se arată în raportul amintit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO