Cine a subscris obligaţiunile de 285 mil. euro ale Băncii Transilvania: BERD (100 mil. euro), IFC (120 mil. euro), European Fund for Southeast Europe (45 mil. euro) şi Black Sea Trade and Development Bank (10 mil. euro) şi International Investment Bank (10 mil. euro)

11 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Emisiunea de obligaţiuni a Băncii Transilvania fost subscrisă integral de cinci investitori internaţionali, respectiv Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care a subscris 100 de milioane de euro, divizia de investiţii a Băncii Mondiale IFC cu o subscriere de 120 mil. euro, European Fund for Southeast Europe cu 45 mil. euro, Black Sea Trade and Development Bank cu 10 mil. euro şi International Investment Bank cu o subscriere de 10 mil. euro, potrivit informaţiilor oferite de BT în cadrul unei întâlniri cu presa.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
banca
, transilvania
, berd
, international
, obligatiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide