Tarifele de referinţă la RCA, recalculate. Cornel Coca Constantinescu, ASF: „Mi-aş dori ca poliţa RCA să nu mai fie regina asigurărilor“

13 feb 2018 Autor: Dan Straut

Cornel Coca Con­stantinescu, vicepreşedinte al ASF

În ţările mari, dezvoltate, cu pieţe solide din UE, ponderea asigurărilor generale este la 35-40%, iar diferenţa o reprezintă asigu­rările de viaţă, care în România sunt sub 20%.

Bonusul reprezintă reducerea pe care o pot obţine şoferii cu un istoric bun (fără accidente).

Tarifele de referinţă ale poliţelor de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) vor fi recalculate după coor­do­nate noi, „unele vor creşte, altele vor scădea“, a declarat Cornel Coca Con­stantinescu, vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
RCA
, asigurari
, tarife
, refuz
, constantinescu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide