Bănci și Asigurări

tbi bank, activă şi în România, îl numeşte pe Alex Garmash în rolul de Merchant Ecosystem Leader

tbi bank, activă şi în România, îl numeşte pe Alex...

Autor: Cristina Bellu

26.02.2024, 11:37 134

tbi bank, una dintre principalele bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, anunţă numirea lui Alex Garmash în poziţia de Merchant Ecosystem Leader.

Având vaste cunoştinţe şi expertiză în zona de management, Alex Garmash va ghida şi gestiona activităţi comerciale cheie, încurajând colaborarea cu comercianţii parteneri de pe pieţele strategice ale băncii, respectiv România, Grecia si Bulgaria, spun oficialii instituţiei.

„Văd un mare potenţial de creştere a afacerilor partenerilor noştri comercianţi prin oferirea de planuri de rate şi finanţare rapidă pentru clienţii lor”, spune Alex Garmash, Merchant Ecosystem Leader, tbi.

Cu peste 23 de ani de experienţă în corporaţii şi în consultanţă în management, în industrii precum financiar-bancar, energie, auto, sănătate sau minerit, Alex Garmash a lucrat pe mai multe continente şi în medii economice diverse: de la pieţe emergente precum Ucraina, Brazilia, Thailanda şi Indonezia până la economii dezvoltate precum Australia, Noua Zeelandă şi Elveţia.

Înainte de a se alătura tbi, Alex Garmash s-a ocupat de zona de business transformation la firma globală de consultanţă, Alvarez & Marsal, în calitate de Senior Director. A lucrat, de asemenea, în poziţia de COO/CFO în domeniul auto şi a condus departamentul de reorganizări în Australia şi Asia în calitate de vicepreşedinte senior la McKinsey & Company.

Alex Garmash a obţinut un MBA la London Business School (Marea Britanie) şi un master în economie internaţională la National Economic University din Kiev (Ucraina). De asemenea, are diplome postuniversitare în strategie, creştere şi securitate cibernetică de la Harvard Business School, Wharton Business School şi University of Oxford. Este membru certificat al Australian Institute of Company Directors.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO