Bănci și Asigurări

tbi bank încheie un parteneriat cu retailerul de mobilă Elvila, prin care clienţii pot achiziţiona în rate produsele comercializate de companie

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Autor: Cristina Bellu

20.07.2023, 10:10 116

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din sud-estul Europei, a încheiat un parteneriat cu retailerul de mobilă Elvila, prin intermediul căruia clienţii vor avea acces la o nouă opţiune de finanţare prin care pot să achiziţioneze mobilier pentru casele sau birourile lor.

„După cumpărarea unei case, mobila este una dintre cele mai importante achiziţii pe care le putem face pentru o viaţă confortabilă”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Potrivit parteneriatului semnat de cele două companii, clienţii au opţiunea de a cumpăra în patru rate fixe şi fără dobândă, prin intermediul instrumentului Quattro. De asemenea, aceştia pot opta pentru o perioadă de plată cuprinsă între 6 şi 60 de luni, cu rate fixe şi o rată fixă a dobânzii, în funcţie de nevoile lor.

„Finanţarea poate fi uneori o problemă, mai ales în climatul economic actual. Parteneriatul nostru cu tbi bank ne ajută să ne extindem baza de clienţi şi să rămânem aproape de ei cu produse”, au completat reprezentanţii Elvila.

Elvila este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, cu peste 130 de angajaţi şi venituri totale de aproximativ 5,5 milioane de euro în 2022.

Listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), compania are o capitalizare bursieră de aproximativ 18,6 milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO