Bănci și Asigurări

Tensiunile din piaţa RCA continuă. Reacţia Euroins la amenda de 450.000 de lei primită de la ASF: Service-urile auto au depus mai mult de o reclamaţie pentru fiecare cerere de daună RCA

Tensiunile din piaţa RCA continuă. Reacţia Euroins la...

Autor: Mircea Nica

18.01.2021, 09:35 447

♦ ASF a sancţionat atât Euroins, cât şi City Insurance, principalii jucători din piaţa RCA, cu amenzi cumulate de aproape 1 mil. lei pentru plata cu întârziere a despăgubirilor aferente dosarelor de daună RCA ♦ Amenda Euroins a fost de 450.000 de lei.

Euroins România, a doua cea mai mare companie de asigurări RCA de pe piaţa locală, dă vina pe 10 service-uri auto şi 10 intermediari de reclamaţii, care au depus mai mult de o reclamaţie pentru fiecare cerere de daună RCA, după ce compania a fost sancţionată cu o amendă în valoare de 450.000 de lei pentru plata cu întârziere a despăgubirilor aferente dosarelor de daună RCA, potrivit informaţiilor transmise de repre­zentanţii companiei.

„Din rapoartele şi analizele interne, am ajuns la concluzia că există o concentraţie extrem de mare de reclamaţii care provin de la 10 service-uri auto şi 10 intermediari de reclamaţii. Pe parcursul anului trecut, grupurile menţionate mai sus au depus aproximativ 50% din reclamaţii şi, în multe cazuri, au depus mai mult de o reclamaţie pentru fie­care cerere de daună RCA“, susţin reprezen­tan­ţii Euroins România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO