Bănci și Asigurări

Un deznodământ la Astra este aşteptat pe 19 august, după ce acţionarii au adus 87.000 de lei la a doua etapa de majorare a capitalului

Un deznodământ la Astra este aşteptat pe 19 august,...

Autor: Anelis Baciu

05.08.2015, 12:36 838

Acţionarii Astra, companie de asigurări aflată în redresare financiară, au subscris titluri de numai 87.000 de lei în cadrul celei de a doua etapă de majorare a capitalului cu suma de 425 milioane de lei, potrivit informaţiilor publicate pe bursă. În total aportul la capital al acţionarii Astra în prima şi a doua etapă de subscriere se ridică la 134.000 de lei, faţă de necesarul de 425 milioane de lei.

Singura soluţie pentru supravieţuirea Astra rămâne în aceste condiţii cumpărarea companiei de către un investitor străin care este aşteptat în etapa finală de subscriere din perioada 6 -19 august.

Dan Adamescu controlează peste 90% din capitalul Astra Asugurări prin intermediul firmelor The Nova Group Investments şi Epsilon Estate Provider.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO