Bănci și Asigurări

UniCredit a fost desemnată cea mai bună bancă sub-custode din Europa Centrală şi de Est la premiile anuale ale revistei Global Finance

UniCredit a fost desemnată cea mai bună bancă...

Autor: Roxana Rosu

07.06.2023, 14:37 120

UniCredit a fost desemnată cea mai bună bancă sub-custode din Europa Centrală şi de Est la premiile anuale ale revistei Global Finance, premiu pe care l-a primit şi pentru sucursalele din şase ţări, Austria, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Ungaria, Serbia şi Slovenia, a anunţat miercuri banca.

Premiile de Cea mai bună bancă sub-custode de la Global Finance recompensează organizaţiile care oferă idei inovatoare, soluţii eficiente şi suport deplin în consilierea clienţilor.

„Acesta este al 14-lea an consecutiv în care Grupul UniCredit a primit acest prestigios premiu, arătând angajamentul nostru continuu de a furniza servicii excepţionale clienţilor noştri”, a declarat Fabio Fornaroli, Head of Corporate Banking pentru Europa Centrală şi de Est, UniCredit.

„Premiile din ţările în care activăm evidenţiază profesionalismul şi devotamentul echipelor noastre centrale şi locale în aria Global Securities Services, care lucrează neobosit pentru a oferi cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte serviciile de custodie, asigurând servicii permanente şi eficiente pentru clienţii noştri. Suntem mândri că suntem recunoscuţi ca lideri în industrie şi vom continua să depăşim aşteptările în anii următori”, a adăugat el.

Criteriile de jurizare includ relaţiile cu clienţii, calitatea serviciilor, preţurile competitive, gestionarea fără probleme a situaţiilor excepţionale, platformele IT, operaţiunile post-decontare, planurile de continuitate a afacerii şi buna cunoaştere a reglementărilor şi practicilor locale. Nu în ultimul rând, Global Finance primeşte contribuţii şi de la utilizatorii serviciilor de sub-custodie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO