Bănci și Asigurări

UniCredit anunţă dobânzi de până la 3% pe an la depozitele în euro, pentru companiile cu afaceri mai mici de 1 mil. euro

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank

Autor: Cristina Bellu

19.10.2023, 13:30 193

UniCredit Bank anunţă dobânzi de până la 3% pe an pentru depozitele la termen constituite în euro, începând din luna octombrie, pentru clienţii care fac parte din categoria companii Micro, respectiv companii cu cifra de afaceri sub un milion de euro, liber profesioniştii persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi/asociaţii familiale, organizaţii non-profit şi fundaţii.

Astfel, indiferent dacă depozitele sunt constituite electronic sau în sucursală, noile dobânzi aferente depozitelor la termen sunt: 3% pe an pentru depozite la 12 luni, 2,5% pe an pentru depozite la 6 luni,  2% pe an pentru depozite la 3 luni şi 1,5% pe an pentru depozite la 1 lună.

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit este de 3.000 de euro, potrivit informaţiilor transmise joi de oficialii băncii.

“Credem că noile dobânzi oferite de UniCredit Bank pentru depozitele în euro constituite în sucursală sau prin aplicaţii electronice sunt argumente solide pentru clienţii noştri companii Micro, preocupaţi de modalităţi simple şi eficiente de a-şi investi disponibilităţile financiare pe termene de până la 12 luni“, spune Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO