Bănci și Asigurări

UPDATE: Unii clienţi din Braşov ai Credit Europe Bank au rămas fără banii din cont. Banca a început o anchetă internă

Braşov: Zeci de persoane au rămas cu conturile bancare goale, prejudiciul e de cel puţin un milion de lei
11.08.2010, 11:40 155

Credit Europe Bank, subsidiara locală a grupului financiarcontrolat de miliardarul turc Husnu Ozyegin, este banca la carecâteva zeci de clienţi din Braşov au reclamat că le-au fost goliteconturile. "Am început o anchetă internă", au comentatreprezentanţii băncii.

Până în prezent au fost depuse unsprezece sesizări de cătreclienţi ai băncii care au reclamat că li s-au golit conturile, însănumărul reclamaţiilor continuă să crească, a spus Ionel Spătaru,comisarul şef adjunct al Comisariatului pentru ProtecţiaConsumatorului Braşov, citat de Mediafax.

Potrivit aceleiaşi surse, conducerea băncii a depus plângerepenală împotriva unei angajate, care ar fi responsabilă pentruprejudiciul creat. Paguba se ridică la peste un milion de lei.

Conform sursei citate, până în prezent au fost verificate şasedintre reclamaţii, stabilindu-se că prejudiciul creat titularilorde cont este de peste un milion de lei, cea mai mare sumă sustrasădin contul unei persoane fiind de 70.000 de euro.

Spătaru a spus că reprezentanţii băncii au depus plângere penalăîmpotriva unei angajate a unităţii, care ar fi responsabilă deprejudiciul creat.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO