Bănci și Asigurări

Urmează conferinţa ZF/Banca Transilvania Hello, Cluj! 22 octombrie. Topul celor mai mari zece afaceri antreprenoriale din Cluj

Urmează conferinţa ZF/Banca Transilvania Hello, Cluj!...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.10.2019, 00:07 176

Cele mai mari zece afaceri româneşti din judeţul Cluj au avut în 2018 afaceri cumulate de peste 3 miliarde de lei, ceea ce reprezintă 5% din cifra de afaceri totală raportată la nivelul întregului judeţ care se ridică la circa 60 de miliarde de lei, arată o analiză a ZF realizată cu ajutorul Confidas, platformă de analiză financiară a companiilor. Cea mai mare companie antreprenorială românească din judeţul Cluj a fost anul trecut Punctual Comimpex, distribuitor de bunuri de larg consum controlat de Vasile Mureşan.

Ziarul Financiar şi Banca Transilvania vă invită la evenimentul Hello, Cluj, care va avea loc astăzi, 22 octombrie  la Cluj. În cadrul evenimentului, ZF şi Banca Transilvania aduc la aceeaşi masă antreprenori din Cluj pentru a găsi împreună soluţii şi idei comune pentru dezvoltarea mediului antreprenorial din oraş. Judeţul Cluj se poziţionează pe locul 5 în topul judeţelor în funcţie de cifra de afaceri raportată de companii într-un clasament în care este inclus şi Bucureştiul. 

Faţă de anul 2008, ultimul an cu creşteri importante pentru economia locală înainte de criză, cifra de afaceri a companiilor din judeţ s-a dublat, însă mai puţin de jumătate din rulajul anual este adus de companii antreprenoriale româneşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO