Bănci și Asigurări

ZF Live. Cătălin Creţu, director Visa România, Croaţia, Malta şi Slovenia: Plăţile online cu carduri Visa au crescut în aprilie cu peste 50%. Sperăm ca schimbările de comportament ale consumatorilor să se menţină. Aceasta este provocarea imediat următoare pentru industria noastră

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.07.2020, 12:00 78

Pandemia de Covid-19 şi restric­ţiile de distanţare socială au stimulat consumatorii să folosească ca metodă de plată plăţile online. Astfel, în luna aprilie a acestui an, con­su­matorii care deţin carduri Visa au preferat să plătească online, acest seg­ment înregistrând o creştere de până la 50%, a spus Cătălin Creţu, di­rec­tor general al Visa pentru Româ­nia, Croaţia, Malta şi Slovenia, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Am avut ritmuri de creştere mari şi ne bucurăm că s-a schimbat com­por­ta­mentul consumatorilor care anterior au evitat zona online. Pentru lunile mai-iunie nu avem încă datele confir­ma­te, dar ne aşteptăm ca performanţa să fie şi mai bună în aceste luni, când s-au relaxat restricţiile“.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO