ZF Live. Daniela Marin, manager de proiect în cadrul programului BERD Advice for Small Business: „În mediul antreprenoriatului ne lipseşte foarte mult zona de venture capital“

20 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Daniela Marin, manager de proiect în cadrul progra­mului BERD Advice for Small Business, consideră că antreprenoriatul local s-ar putea dezvolta mai mult dacă fondurile de investiţii ar finanţa mai des afacerile care au depăşit etapa de start-up şi care au nevoie de infuzie de capital pentru a trece la următorul nivel de dezvoltare.

„În mediul antre­prenoriatului ne lipseşte foarte mult zona de venture capital, care să ajute companiile lansate în piaţă, trecute de etapa de start-up, dar care au nevoie de infuzie de capital ca să poată creşte la următorul nivel de dezvoltare“, spune Daniela Marin.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2018

 
Cuvinte cheie:
berd
, business
, capital
, proiect
, manager
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide