Acţiunile Romgaz au atins noi maxime de la listare

22 aug 2014 Autor: Ioana Tudor

Acţiunile producătorului de gaze naturale Romgaz Mediaş (simbol bursier SNG) au urcat ieri până la preţul de 36,36 lei pe titlu, nivelul maxim înregistrat de la listarea la bursă din toamna anului trecut.
 
Investitorii au făcut tranzacţii în valoare de 2,3 milioane de lei cu acţiunile Romgaz în şedinţa de ieri.
 
În acest an, titlurile companiei au raportat un avans de 5,8% şi au un plus de 21% faţă de preţul de 30 lei/acţiune la care s-a încheiat oferta publică în urma căreia compania a intrat la tranzacţionare pe bursa de la Bucureşti.
 
La preţul de 36,36 lei/acţiune, producătorul de gaze are o capitalizare bursieră de 13,9 miliarde de lei.
 
Avansul acţiunilor Romgaz este susţinut de rezultatele financiare bune raportate de companie pentru primul semestru al anului, când profitul societăţii a urcat cu 40% faţă de perioada similară de anul trecut, la 870,9 milioane de lei.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.08.2014

 
Cuvinte cheie:
romgaz
, actiuni
, listare
, pret
, bursa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide