Acţiunile Sphera Group urcă cu 4% doar într-o zi şi ajung la maximul postlistare. Acţiunile Digi sunt la un nou minim

12 dec 2017 Autor: Liviu Popescu

Chiar dacă rulajul cu acţiuni Digi a fost de 2,3 mil. lei, cel mai ridicat din octombrie încoace, acţiunile companiei au avut printre cele mai abrupte scăderi pe o piaţă în minus.
 
Acţiunile Sphera Group (SFG), singurul grup de restaurante în ringul de tranzacţionare de la Bucureşti şi totodată cea mai recentă listare, se tranzacţionau ieri la ora 17:30 la maximul postlistare de 37,8 lei, plus 4% faţă de şedinţa precedentă, pe un rulaj de doar 6.700 de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.12.2017

 
Cuvinte cheie:
actiuni
, maxim
, minim
, urcare
, rulaj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide