Administration Stock Financial vinde 9,28 milioane de acţiuni SIF Transilvania. Socefin rămâne la cumpărare

11 dec 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Administration Stock Financial a vândut în data de 7 decembrie un pachet de 9,284 milioane de acţiuni SIF Transilvania (SIF3), la un preţ mediu per unitate de 0,2475 lei, echivalentul unei tranzacţii totale în valoare de 2,297 milioane lei. 

De asemenea, în aceeaşi zi, Socefin figurează drept cumpărător al unui pachet de 5,515 milioane de acţiuni, la un preţ per titlu de 0,2465 lei, reprezentând un total de 1,35 milioane lei. De altfel, luna decembrie a fost definită de astfel de tranzacţii, vânzări din partea Administration Stock Financial şi cumpărări din partea Socefin. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

 
Cuvinte cheie:
sif transilvania
, actiuni
, bet
, tranzactii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide