Burse - Fonduri mutuale

Agroland Business System, grup antreprenorial local de retail, agricultură şi alimentaţie, obţine un grant de 120.000 de euro prin programul IMM-AGRI-FOOD

Agroland Business System, grup antreprenorial local de...
07.06.2022, 00:03 145

Agroland Business System (AG), companie care operează cea mai mare reţea de magazine agricole din România, deţinută majoritar de Horia Cardoş, a anunţat obţinerea unui grant de circa 120.000 de euro prin programul IMM-AGRI-FOOD.

Grupul va cofinanţa grantul cu 18.000 de euro din numerarul propriu, totalitatea fondurilor urmând a fi utilizate pentru achiziţionarea de materii prime şi materiale, conform unui raport publicat astăzi la Bursa de Valori Bucureşti.

„Contractele din cadrul programului IMM AGRI-FOOD vor fi încheiate cu primii 3.700 de câştigători ai granturilor până la sfârşitul lunii iunie 2022. Compania ocupă poziţia 345. Compania urmăreşte să acceseze banii imediat, într-o singură tranşă, după încheierea contractului”, reiese din document. Societatea a aplicat pentru două programe suplimentare de finanţare în valoare de 470.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO