Burse - Fonduri mutuale

Aquila intră pe radarul celor mai mari investitori internaţionali. Din 20 iunie, acţiunile vor fi incluse în indicele FTSE Global Micro Cap

Aquila intră pe radarul celor mai mari investitori...

Autor: Liviu Popescu

24.05.2022, 00:03 330

Acţiunile Aquila (AQ), companie de distribuţie şi logistică şi care la Bursa de Valori Bucureşti are o capitalizare de 828 mil. lei, fiind controlată majoritar de doi antreprenori, vor intra în 20 iunie 2022 în structura indicelui FTSE Global Micro Cap, potrivit unui anunţ al furnizorului de indici.

Astfel, Bursa de Valori Bucureşti va avea din 20 iunie 12 companii listate parte din indicii FTSE Russell dedicaţi pieţelor emergente (şase în indicii FTSE Global Micro Cap şi şase în indicii FTSE Global All Cap).

Promovarea Bursei de Valori Bucureşti de către FTSE Russell, în 21 septembrie 2020, în rândul pieţelor emergente secundare de la una de frontieră a deschis pentru piaţa de capital drumul către un univers investiţional mult mai larg, iar odată cu creşterea numărului de investitori este mai mare şi cererea pentru activele listate la BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO