Burse - Fonduri mutuale

ASF a emis certificatul de înregistrare pentru admiterea la BVB a obligaţiunilor Golden Foods Snacks

ASF a emis certificatul de înregistrare pentru admiterea...

Autor: Mihai Gongoroi, Mediafax

11.12.2019, 17:09 175

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a emis miercuri certificatul de înregistrare pentru admiterea la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti a obligaţiunilor emise în această vară de compania Golden Foods Snacks SA, producătorul seminţelor Elmas şi Deli, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Emiterea Certificatului de înregistrare a obligaţiunilor emise de societatea Golden Foods Snacks S.A. Bucureşti în vederea admiterii la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare administrat de BVB", se arată în comunicatul privind deciziile adoptate de Consiliul ASF în şedinţa de miercuri.

Golden Foods Snacks a emis în această vară, în cadrul unui plasament privat, obligaţiuni corporative în valoare de 1 milion de euro.

Anul acesta a fost unul aglomerat la BVB din punctul de vedere al emisiunilor de obligaţiuni şi unul sărac în ceea ce priveşte emisiunile de acţiuni. În acest an au avut loc 14 emisiuni de obligaţiuni şi o singură listare. Alte două emisiuni de titluri obligatare, pe lângă cea a Golden Foods Snacks, sunt aşteptate să intre la tranzacţionare la bursa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO