Banca Transilvania vrea să livreze dividende şi acţiuni gratuite cu un randament cumulat de 16%

23 mar 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Banca de la Cluj vrea să-şi recompenseze acţionarii cu jumătate din profitul net realizat în anul 2017, dar şi cu 10,85 acţiuni gratuite la 100 deţinute prin majorare de capital ♦ Convocatorul publicat miercuri rezumă mesajul transmis de bancă Ziarului Financiar în februarie ♦ 91% din profit ar urma să meargă către acţionari.

Banca Transilvania (TLV), cel mai lichid emitent de la bursa româ­nească, propune acţionarilor în şedinţa din 25 aprilie distribuirea unui dividend brut de 0,14 lei pe acţiune şi 10,85 acţiuni gratuite la 100 de unităţi deţinute de investitori, ceea ce echivalează cu un randament brut cumulat de 16%, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor din convocator.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.03.2018

 
Cuvinte cheie:
banca transilvania
, dividende
, actiuni
, randament
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide