Burse - Fonduri mutuale

Bancherul Dan Pascariu a fost reales în board-ul de conducere al dezvoltatorului imobiliar NEPI

Dan Pascariu a fost reales în CA al NEPI

Dan Pascariu a fost reales în CA al NEPI

Autor: Adrian Cojocar

13.06.2014, 00:00 1299

Acţionarii fondului sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) au decis în adunarea generală a acţionarilor de miercuri să-i aleagă în funcţia de administratori pe Dan Pascariu, Dewald Joubert, Alexandru Morar şi Tiberiu Smaranda.

Anterior, din bordul de conducere al fondului făceau parte Dan Pascariu, care ocupa funcţia de preşedinte al fondului, Martin Slabbert, director executiv (CEO), Victor Semionov, director financiar, Desmond de Beer, Dewald Lambertus Joubert, Michael John Mills, Jeffrey Nathan Zidel, Alexandru Morar şi Tiberiu Smaranda, în funcţii nonexecutive.

NEPI este unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piaţa locală, ajungând să deţină active de peste 600 milioane de euro. Fondul este listat şi pe bursa de la Bucureşti şi are în prezent o capitalizare de circa 1,37 miliarde de euro. De la începutul acestui an acţiunile NEPI au urcat pe bursă cu 7,5%. NEPI deţine clădirile de birouri The Lakeview şi Floreasca Business Park din Bucureşti şi City Business Center din Timişoara, precum şi Ploieşti Shopping City, Promenada Brăila şi Mega Mall.