Burse - Fonduri mutuale

Bittnet, în parteneriat cu Microsoft şi Cisco, oferă companiilor soluţii tehnologice pentru ca angajaţii să lucreze de acasă

Bittnet, în parteneriat cu Microsoft şi Cisco, oferă...
10.03.2020, 13:34 258

Bittnet, în parteneriat cu Microsoft şi Cisco, va oferi în următoarele 6 luni soluţii tehnologice gratuite care vor permite angajaţilor să lucreze de acasă fără a provoca întreruperi semnificative în operaţiunile zilnice, ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Decizia vine pe fondul încercării companiilor de a limita circulaţia angajaţilor şi a permite lucrurl de acasă.

”Pentru companiile româneşti antreprenoriale care în momentul de faţă nu dispun de asemenea soluţii, Bittnet, în parteneriat cu Microsoft şi Cisco, va oferi soluţii tehnologice gratuite, care vor permite angajaţilor să lucreze de acasă fără a provoca întreruperi semnificative în operaţiunile zilnice”, spune compania.

Bittnet va oferi gratuit Microsoft Office 365 E1 Trial, segmentul Corporate sau Enterprise, care include Microsoft Teams, cu limitare la 2.500 locuri. Pentru celelalte segmente de clienţi se va putea deschide un trial de  Microsoft Teams. De asemenea, firma va pune la dispoziţia companiilor soluţia Cisco Webex pentru organizaţii şi persoane fizice - include întâlniri video HD gratuite de pâna la 50 participanţi şi număr nelimitat de întâlniri, 1GB de stocare în cloud.

Orice companie antreprenorială din România poate accesa aceste servicii completând un formular de solicitare.

Bittnet a fost înfiinţat în 2007 în Bucureşti, de către fraţii Mihai şi Cristian Logofătu, oferind training IT şi soluţii IT în România şi în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO