Burse - Fonduri mutuale

BRK indică un preţ ţintă de 1,052 lei pentru acţiunile Aquila, cu un randament potenţial de 12%

BRK indică un preţ ţintă de 1,052 lei pentru...

Autor: Tibi Oprea

13.10.2023, 00:04 235

Analiştii de la BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker de acţiuni listat la Bursa de la Bucureşti, au păstrat recomandarea de menţinere şi au estimat un preţ ţintă de 1,052 lei pentru acţiunile Aquila Part Prod (simbol bursier AQ), cel mai mare jucător de pe piaţa de distribuţie a bunurilor de larg consum. 

Potrivit unui raport de analiză datat 12 octombrie 2023, preţul ţintă a fost calculat prin metoda fluxurilor de numerar actualizate, iar potenţialul de creştere este de 12,2% faţă de preţul de închidere de 0,938 lei din şedinţa din 11 octombrie. Targetul este mai mare decât preţul ţintă publicat în raportul de iniţiere, de 0,72 de lei pe acţiune. 

„Potenţiale riscuri la recomandarea noastră sunt legate de vânzări mai scăzute ca urmare a unei posibile reduceri a volumului de vânzări pe piaţa de retail datorită creşterii preţurilor la alimente, dar şi o creştere mai semnificativă a cheltuielilor, ceea ce ar putea avea un impact negativ asupra marjelor de profit ale companiei”, notează BRK. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO