Brokeri despre IAR Braşov: Volatilitatea rezultatelor şi lipsa de transparenţă a conducerii sunt părţile negative

15 dec 2016 Autor: Liviu Popescu

Perspectivele IAR Braşov (IARV), companie controlată de stat care repară elicoptere, sunt bune după nouă luni având în vedere sectorul de activitate, parteneriatele cu companii occidentale mari şi creşterea cheltu­ie­lilor de apărare ale României, potri­vit unui raport al Prime Transaction.

„Partea negativă rămâne vola­ti­litatea mare a rezultatelor finan­ciare, dublată de lipsa de transparenţă a ma­na­gementului şi a acţionarului majo­ritar, statul român“, se arată în raport.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.12.2016

 
Cuvinte cheie:
Brokeri
, IAR Brasov
, rezultate
, volatilitate
, transparenta
, capitalizare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide