Burse - Fonduri mutuale

Brokerii de la Target Capital îşi schimbă numele în Avantgarde Finance

Autor: Roxana Pricop

28.07.2011, 00:00 369

Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobatschimbarea denumirii societăţii de brokeraj Target Capital înAvantgarde Finance, potrivit buletinului săptămânal emis deinstituţie.

Cu sediul central la Cluj-Napoca, societatea de brokeraj esteuna dintre cele mai longevive firme independente de intermediere depe piaţa locală de capital, fiind înfiinţată în 2003.

Cei mai mari acţionari ai societăţii sunt Radu Ţaica şi MirceaPinte. În 2010, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 6,65milioane de lei şi un profit net de 2,5 milioane de lei. În 2010,societatea a intermediat tranzacţii cu acţiuni în valoare de 152,5milioane de lei.

În primele şase luni ale acestui an, tranzacţiile cu acţiuniintermediate de Target Capital au fost în valoare de 71,3 milioanede lei. Target Capital face parte din grupul financiar Target carecuprinde şi societatea de administrare de investiţii Target AssetManagement.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO