Burse - Fonduri mutuale

Brokerii lui Paşol rămân cu fondurile de investiţii în portofoliu

Răzvan Paşol este directorul general al firmei de brokeraj Intercapital Invest

Răzvan Paşol este directorul general al firmei de brokeraj Intercapital Invest

Autor: Roxana Pricop

09.09.2015, 00:05 566
Societatea de administrare a investiţiilor Intercapital Investment Ma­nagement, cu active în gestiune de circa 2,5 milioane de lei, a anunţat ieri pe bursă că investitorii care ar fi vrut să o cumpere au renunţat la preluare. Managerul nu a de­taliat cine anume sunt in­ves­titorii şi nici cauzele rezi­lierii contrac­tului de achiziţie.
 
În urmă cu cinci luni, societatea anunţa tot pe bursă că acţionarul său, firma de brokeraj de bro­keraj Intercapital Invest, condusă de Răzvan Paşol, a semnat un contract prin care intenţionează să îşi vândă inte­gral participaţia de­ţi­nută.
 
Acţiunile fondului închis de investiţii iFond Gold (IFG), listat la bursă, au scăzut cu 11% în şedinţa de ieri, după publicarea anunţului. Potrivit unor surse din piaţă,  interesat de achiziţia Intercapital IM ar fi fost un grup de investitori din care fac parte omul de afaceri ro­mâno-ame­rican Marius Iliev şi Adrian Lup­şan, vice­preşedinte al Bur­sei de Valori Bucureşti. Lup­şan a şi preluat funcţia de director general la societatea de administrare începând din luna iulie, anticipând astfel încheierea tranzacţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO