Burse - Fonduri mutuale

Bursa: Britanicii de la Lion Capital, companie specializată în private equity, au acţionat în instanţă Lion Capital (fosta SIF Banat Crişana) cu privire la drepturile asupra utilizării numelui

Bursa: Britanicii de la Lion Capital, companie...

Autor: Liviu Popescu

15.03.2024, 18:57 874

Lion Capital (fosta SIF Banat Crişana) a anunţat vineri seară la Bursa de Valori Bucureşti că Tribunalul Bucureşti a comunicat acţiunea într-un dosar în care reclamanta Lion Capital LLP, companie britanică specializată în private equity, are ca obiect un litigiu cu privire la drepturile utilizării numelui.

“Lion Capital aduce la cunoştinţa investitorilor că Tribunalul Bucureşti a comunicat acţiunea formulată în cadrul dosarului nr. 38735/3/2023 de către reclamanta Lion Capital LLP, persoană juridică de naţionalitate britanică, având ca obiect un litigiu în materie de proprietate intelectuală cu privire la utilizarea numelui comercial Lion Capital de către societatea noastră. Lion Capital va informa investitorii cu privire la orice eventuale situaţii semnificative care vor apărea cu privire la derularea litigiului care face obiectul prezentului raport curent”, se arată în raportul publicat la BVB.

Pe 15 mai 2023 SIF Banat Crişana a început tranzacţionarea la Bursa de Valori Bucureşti cu noul nume şi logo ca parte a procesului de rebranding prin care SIF-urile vor să lase în urmă greaua moştenire ai anilor de tranziţie şi politica slabă de remunerare a investitorilor cu dividende.

Lion Capital LLP este o firmă britanică de private equity fondată în anul 2004 în Londra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO