Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Dendrio, parte a grupului de IT Bittnet, contract de 67 mil. lei pentru furnizarea de soluţii integrate de monitorizare

Bursă. Dendrio, parte a grupului de IT Bittnet, contract...

Autor: Eduard Ivanovici

01.02.2024, 18:23 571

Grupul de companii de IT Bittnet Systems (simbol bursier BNET) şi-a informat joi acţionarii cu privire la semnarea de către Dendrio Solutions, parte a pilonului de cloud şi infrastructură, a unui acord semnificativ ce depăşeşte 10% din cifra de afaceri consolidată.

„Contractul a fost semnat în urma câştigării unei proceduri de licitaţii publice de către Dendrio şi reprezintă proiectul cu cea mai mare valoare încheiat de o companie din grupul Bittnet până în prezent. Valoarea sa se ridică la 66,9 milioane lei fără TVA iar şi implică furnizarea unei soluţii integrate de monitorizare pentru un client autoritate publică locală – municipiu reşedinţă de judeţ din România”, scriu reprezentanţii Bittnet.

Perioada de implementare este de doi ani de la semnarea acordului. Proiectul presupune atât livrarea infrastructurii informatice împreună cu serviciile de instalare, configurare, testare şi punere în funcţiune, cât şi instalarea soluţiei de monitorizare. Numele clientului nu a fost dezvăluit.

Acţiunile BNET sunt pe minus cu 4,5% în ultimele 12 luni, pe un rulaj de 26 de milioane de lei şi o capitalizare de 176,3 milioane de lei, potrivit datelor BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO