Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Infinity Capital Investments vrea să îşi vândă deţinerea la Univers Râmnicu Vâlcea pentru 51 de milioane de lei

Bursă. Infinity Capital Investments vrea să îşi...

Autor: Eduard Ivanovici

21.02.2024, 07:37 493

Univers Râmnicu Vâlcea (simbol bursier UNVR), companie care se ocupă cu închirierea spaţiilor comerciale, a informat marţi piaţa de capital cu privire la iniţierea de către acţionarul Infinity Capital Investments (INFINITY) a demersurilor privind vânzarea participaţiei de 73,75% din acţiunile societăţii prin metoda „vânzare specială la ordin” pe piaţa de oferte şi operaţiuni speciale administrată de Bursa de Valori Bucureşti.

Infinity plănuieşte să vândă 587.519 acţiuni UNVR la un preţ minim de 86 lei pe unitate, deci în total 50,88 mil. lei. Ordinul de vânzare este de tip AON (totul sau nimic) şi este valabil începând cu data de 4 martie. Ieri după-amiaza, acţiunile UNVR se apreciau cu 25% la BVB, pe un rulaj de 900.000 de lei, urcând capitalizarea emitentului de la 35 de milioane la 43,8 mil. lei. Luna aceasta, compania şi-a vândut pachetul de 24% la Aliment Murfatlar pentru 6,8 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO