Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Se pun bazele primei listări de acţiuni de la BVB de anul acesta: Glissando Garden se pregăteşte să debuteze în scurt timp pe piaţa AeRO

Bursă. Se pun bazele primei listări de acţiuni de la...

Autor: Eduard Ivanovici

23.01.2024, 00:07 6194

Prima listare de acţiuni din 2024 de la Bursa de Valori Bucureşti ar putea avea loc în maximum trei săptămâni odată cu debutul Glissando Garden, pilonul de home gardening al grupului de companii Glissando din Timiş.

Înfiinţată în 2011, compania se pregăteşte să intre la tranzacţionare pe piaţa secundară AeRO cu o capitalizare de circa 38 de milioane de lei, după ce a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 22 de milioane de lei şi o EBITDA de trei milioane de lei.

„Avem aprobarea de la ASF... Nu emitem acţiuni şi nu facem majorare de capital social, ci o listare tehnică. Eu voi scoate la vânzare un anumit pachet de acţiuni, undeva la 10-15%, urmând să îmi spună piaţa cât“, a declarat Ioan Biianu, proprietarul grupului Glissando, în cadrul emisiunii ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO