Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Vlad Deliu pleacă din funcţia de CFO al Softbinator. În locul său, compania de 53 mil. lei capitalizare îl aduce pe Emil Răzvan Hărătău

Bursă. Vlad Deliu pleacă din funcţia de CFO al...

Autor: Eduard Ivanovici

26.10.2023, 18:25 311

Grupul de companii de IT Softbinator Technologies (simbol bursier CODE), unde antreprenorul Daniel Ilinca deţine 44% din capitalul social, a informat piaţa locală de capital cu privire la schimbarea lui Vlad Deliu din funcţia de director financiar (CFO) al societăţii. Astfel, din 1 noiembrie 2023, poziţia va fi ocupată de Emil Răzvan Hărătău, conform BVB.

„Plecarea domnului Deliu vine ca urmare a înţelegerii dintre acesta şi Companie, în vederea concentrării pe alte iniţiative profesionale. Conducerea Companiei îi mulţumeşte domnului Deliu pentru contribuţia sa la dezvoltarea Companiei şi pentru devotamentul său faţă de aceasta”, scriu reprezentanţii Softbinator.

Emil Răzvan Hărătău este un executiv cu peste 10 ani de experienţă în domeniul financiar-bancar, având expertiză în management financiar, analiză, raportare şi planificare financiară aplicată în domenii variate printre care IT, servicii, industrie, reiese dintr-un raport publicat joi la Bursă.

Potrivit surselor ZF, Vlad Deliu ar candida pentru un loc în consiliul de administraţie al Bursei de Valori Bucureşti, operatorul pieţei româneşti de capital. Lista completă a candidaţilor va fi publicată pe 8 noiembrie.

Acţiunile CODE se tranzacţionează în scădere cu 25% anul acesta, pe un rulaj de 4,1 milioane de lei, la o capitalizare de 52,5 milioane de lei. În S1/2023, Softbinator a avut pierderi de 577.000 de lei, de la un profit de 2,1 milioane de lei în aceeaşi perioadă de anul trecut, şi afaceri de 17,6 milioane de lei, plus 57%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO