BVB anunţă o nouă categorie pe piaţa secundară AeRO

12 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Bursa de Valori Bucureşti anunţă o Categoria AeRO - Baza, ce include emitenţii ce fac obiectul transferului de drept de pe sistemul alternativ de tranzacţionare administrat de SIBEX pe sistemul bursei din Bucureşti, ca urmare a fuziunii dintre BVB şi SIBEX.

„Această măsură are loc ca urmare a încetării activităţii de tranzacţionare a SIBEX începând cu data de 9 octombrie 2017, în baza prevederilor Regulamentului 2/2017 privind transferul sau retragerea de la tranzacţionare a valorilor mobiliare ale emitenţilor în cazul închiderii unui sistem alternativ de tranzacţionare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
bvb
, anunt
, piata
, bucuresti
, sibex
, sistem
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide