Burse - Fonduri mutuale

Casa de Bucovina: Sezonul de vară ne-a adus încasări cu 18% mai mari

Casa de Bucovina: Sezonul de vară ne-a adus încasări...

Autor: Ioana Tudor

17.10.2014, 00:06 284
Încasările pentru sezonul de vară ale hotelului de patru stele Best Western Bucovina din Gura Humorului, deţinut de Casa de Bucovina - Club de Munte (simbol bursier BCM), le-au depăşit cu 18% pe cele de anul trecut.
 
Casa de Bucovina este controlată de SIF Muntenia (SIF4), care deţine 66,8% din capitalul social. Hotelul din Gura Humorului este principalul activ al operatorului hotelier.
 
„Sezonul de vară a fost pe un trend ascendent faţă de anul trecut şi faţă de începutul anului. În­casările pentru sezonul de vară au de­pă­şit ţintele bugetare cu 4% şi cu aproximativ 18% pe cele de anul trecut. În­casările din toam­nă vor fi sub nivelul propus, dar ne menţinem estimarea privind profitul din activitatea operaţională pentru 2014“, a afirmat Romică Tamaş, directorul general al hotelului.
 
Casa de Bucovina bugetase pentru trimestrele al doilea şi al treilea, care cuprind sezonul estival, venituri totale din activitatea operaţională de 3,8 milioane de lei. Estimările pentru întreg anul 2014 indică venituri operaţionale de 5,6 milioane lei, în creştere cu 14% peste cele obţinute anul trecut, şi profit operaţional de 3,1 mil. lei, cu 19% peste cel din 2013.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO