Ce bugete şi-au planificat pentru 2018 cele cinci companii de stat din BET: Transelectrica este singura cu un profit mai mare

9 mar 2018 Autor: Liviu Popescu

Afacerile cumulate ale Romgaz, Transgaz, Nuclearelectrica, Conpet Ploieşti şi Transelectrica ar urma să fie de 11,8 mld. lei în 2018, plus 1%, cu profituri de 2 mld. lei, minus 32%.

Romgaz, Transgaz, Nuclearelectrica, Con­pet Ploieşti şi Transelectrica, cele cinci com­pa­nii controlate de stat care fac parte din indicele prin­cipal BET, şi-au bugetat profituri nete de 2 mld. lei pentru 2018, în scădere cu 32% faţă de realizările preliminare pe 2017, singurul emi­tent optimist pentru 2018 şi care se aşteaptă la un rezultat net în creştere fiind Transelectrica, potrivit calculelor ZF din bugetul de venituri şi cheltuieli al companiilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2018

 
Cuvinte cheie:
transelectrica
, profit
, buget
, crestere
, bet
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide