Burse - Fonduri mutuale

CFA România i-a acordat Ziarului Financiar titlul de Publicaţia anului 2021

CFA România i-a acordat Ziarului Financiar titlul de...

Autor: Eduard Ivanovici

01.06.2022, 00:05 113

Ziarul Financiar (zf.ro) este „cea mai prolifică publicaţie economică care prezintă ştiri, realizează analize economice şi prezintă informaţii financiare atât scris, cât şi în emisiuni live, fiind o sursă importantă de propagare a ştirilor economice şi financiare”, potrivit organizaţiei profesioniştilor în investiţii CFA România.

Premiul a fost acordat luni seară, 30 mai 2022, într-un eveniment restrâns organizat la Arenele BNR la care au participat reprezentanţi ai industriei financiare care deţin prestigioasa certificare CFA, precum administratori de pensii private, de fonduri mutuale, din zona asigurărilor, zona analiză financiară. „Nu este nevoie de nicio prezentare suplimentară deoarece ne trezim cu toţii în fiecare dimineaţă să vedem ce a mai scris echipa ZF”, spune Alexandra Smedoiu, preşedinte al CFA România, la eveniment. Premiul ZF a fost ridicat de Liviu Popescu, editor al paginii de burse şi fonduri mutuale.

„ZF este o a doua şcoală pentru mine. Nu este un loc de muncă, este un hobby”. Fondat în 1998, Ziarul Financiar este cel mai important şi complex produs media de pe piaţa românească dedicat mediului de business. 

 

Sub umbrela ZF sunt realizate anual peste 70 de evenimente şi videoconferinţe şi publicate 10 anuare şi peste 20 de suplimente. În online, ZF realizeaza peste 15 emisiuni video zilnice sau saptamanale, printre care si ZF Live, ZF Investiţi in România, ZF Deschiderea de astăzi etc. Cele mai importante analize, interviuri şi ştiri de business sunt reunite sub platforma online ZF Corporate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO