Burse - Fonduri mutuale

Compania imobiliară Impact îşi înfiinţează propria sa firmă de arhitectură şi design, Impact Alliance Architecture

Compania imobiliară Impact îşi înfiinţează propria...

Autor: Eduard Ivanovici

18.11.2022, 18:10 206

Impact Developer & Contractor (simbol bursier IMP), prima companie imobiliară listată la Bursa de Valori Bucureşti, a anunţat înfiinţarea propriei sale firme de arhitectură şi design – Impact Alliance Architecture (IAA).

„Strategia de creştere a grupului are la bază trei piloni: sustenabilitate, inovaţie şi integrare pe verticală, extindere la nivel naţional şi diversificarea portofoliului. Integrarea pe verticală, demarată în prima parte a acestui an, când Impact a preluat pachetul majoritar al constructorului RCTI, continuă cu achiziţionarea altor servicii specializate, complementare activităţii de dezvoltare imobiliară”, se arată într-un raport de la BVB.

În următoarele luni, IAA va gestiona proiecte dezvoltate de Impact, cu o valoare totală estimată la peste 1,5 milioane euro.

Acţiunile IMP au scăzut cu 20,8% de la începutul anului, pe tranzacţii de 51 de milioane de lei. Compania are o capitalizare de peste 900 de milioane de lei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO