Cu doar o acţiune Transgaz în portofoliu, Sebastian Bodu, fost şef al fiscului, cere anularea plăţii dividendelor suplimentare

10 nov 2017 Autor: Anca Olteanu

Sebastian Bodu, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi acţionar cu o singură acţiune la Transgaz, a cerut în instanţă anularea deciziei acţionarilor Transgaz din 23 octombrie prin care compania a aprobat dividende suplimentare de 171 mil. lei.

Cererea de dividende suplimentare la Transgaz a venit din partea acţionarului majoritar al companiei, Ministerul Economiei, în vederea echilibrării bugetului de stat, afectat de încasările mai mici din TVA şi majorările salariale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.11.2017

 
Cuvinte cheie:
acţiune
, Transgaz
, bursa
, portofoliu
, Sebastian Bodu
, dividende
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide