Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Holde Agri Invest vrea să atragă până la 21 mil. lei de la investitori. Iulian Cîrciumaru, preşedinte CA: Avem multe ferme cu care încercăm să ajungem la un acord final de preluare. Holde Agri Invest s-a listat la BVB pe 1 octombrie 2020

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

26.01.2021, 09:30 366

Iulian Cîrciumaru, acţionar şi preşedinte al consiliului de admi­nistraţie al Holde Agri Invest, operator de terenuri agricole care s-a listat la Bursa de Valori Bucu­reşti la începutul lunii oc­tom­brie 2020, spune că holdingul are în vedere cel puţin o majorare de capital în acest an, de până la 21 mil. lei, pentru achi­ziţii de ferme noi.

„Avem în vedere cel puţin o majorare de capital pentru anul acesta şi este motivul principal pentru care am convocat AGA. Avem în pipeline, aşa cum am menţionat şi cu alte ocazii, multe ferme cu care încercăm să ajungem la un acord final de preluare şi pentru că simţim că suntem relativ aproape de a finaliza câteva discuţii evident că dorim să fim pregătiţi şi cu capitalul necesar pentru a finaliza aceste tranzacţii – mă refer atât la equity, cât şi la debt“, spune Cîrciumaru.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO