Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Andrei Mihăescu, investitor la Bursă: Sunt optimist pentru 2021. Am o strategie de buy&hold şi adaug cash pentru scăderi. Urmăresc noile listări

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

07.01.2021, 11:00 379

♦ Investitorul are în portofoliu acţiuni şi obligaţiuni corporative.

Andrei Mihăescu, investitor pe piaţa de capital de circa patru ani şi membru al comunităţii de investitori Investors Club, este optimist în privinţa anului 2021, cât şi pe termen mai lung, dar spune că sunt industrii puternic afectate de pandemie a căror recuperare va dura mai mult.

„Pentru 2021 eu sunt optimist. Sper ca oamenii să vrea să-şi facă vaccinul, ca lucrurile să vină încet-încet la normal. Nu cred că o să ne revenim complet, cel puţin anul acesta sau cel puţin nu noi în România. Pe de altă parte, trebuie să luăm în calcul tot ce s-a întâmplat 2020 şi trenduri care s-au inversat. În privinţa consumului, sunt industrii foarte puternic afectate cum este HoReCa şi o să dureze ceva până când recuperarea o să fie completă. Dacă vorbim de un orizont de timp de 4-5-10 ani, sunt convins că lucrurile o să meargă bine“, spune Andrei Mihăescu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO