Burse - Fonduri mutuale

Evenimente care ar putea influenţa bursa în săptămâna care urmează

Evenimente care ar putea influenţa bursa în săptămâna care urmează

Autor: Stefan Musgociu

30.10.2011, 17:47 1236

Evenimente importante de săptămâna trecută

Banca Transilvania (TLV), cea mai mare bancă cu capital privat românesc, a raportat în primele nouă luni un profit net de 106,9 mil.lei (25 mil. euro), în creştere cu 54% faţă de perioada similară a lui 2009.

Datoriile Greciei către investitorii privaţi au fost şterse cu 50% şi s-a decis suplimentarea fondului de bailout al zonei euro până la 1.000 miliarde de euro.

Fondul de acţiuni ING Romanian Equity, unul dintre cei mai mari investitori la bursa din Bucureşti, a ajuns la o expunere pe Fondul Proprietatea (FP) de peste 10% din active.

Evenimente de urmărit săptămâna aceasta

Acţiunile Electromagnetica Bucureşti (ELMA) vor fi promovate săptămâna aceasta la categoria I a Bursei de Valori Bucureşti, după ce anterior se tranzacţionau pe piaţa RASDAQ.
Luni Bermas Suceava (BRM), Ropharma Braşov (RPH) şi SIF Transilvania (SIF3) vor raporta rezultatele financiare aferente primelor nouă luni din acest an.

Vineri alte companii de la bursă vor raporta indicatorii financiari trimestriali, printre care cea mai mare bancă de pe bursă, BRD Société Générale (BRD) şi Aerostar Bacău (ARS).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO