Burse - Fonduri mutuale

Evenimente importante pe bursă

Evenimente importante pe bursă
29.08.2011, 00:00 229

Săptămâna trecută

  • Consiliul de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a hotărât joi prelungirea mandatului de director general al lui Valentin Ionescu, iar principalul obiectiv al acestuia este creşterea valorii BVB.

  • Ben Bernanke, şeful Fed, banca centrală a SUA, a ţinut la finele săptămânii un discurs prin care a arătat că dispune în continuare de pârghii pentru a stimula economia, dar la momentul actual preferă să mai aştepte.

  • Consiliul de Administraţie al producătorului de uleiuri vegetale Argus Constanţa (UARG) a decis să-l revoce din funcţia de director general pe Mircea Leu, fiul lui Vasile Leu, în locul lui urmând să fie numit temporar Gabriel Constantinescu.

Săptămâna aceasta

  • Adunarea Generală de la combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) în care acţionarii vor discuta printre altele separarea funcţiilor de preşedinte şi cea de director general al companiei, ambele deţinute în prezent de Constantin Roibu, şi atragerea unor credite de 250 mil. euro.

  • Rezultatele producătorului de materiale de construcţii Comcm Constanţa (CMCM) care urmează să-şi publice săptămâna aceasta rezultatele financiare aferente primelor şase luni din acest an.

  • Evoluţia pieţelor internaţionale, după ce indicii burselor din SUA şi majoritatea pieţelor din Europa au închis săptămâna pe plus şi o volatilitate în scădere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO